رفتن به بالا

سایت خبری تحلیلی شهرستان ساری

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۸
  • الأحد ۱۰ ربيع ثاني ۱۴۴۱
  • 2019 Sunday 8 December
  • مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مطرح کرد؛

    ضرورت بازنگری در صدور بی رویه مجوز فست فودها/ کتاب «خوراک های بومی ایران» چاپ شد

    عبداللهی از ضرورت بازنگری در صدور بی رویه مجوز فست فودها خبر داد.

    به گزارش عصرساری،ضرورت بازنگری در صدور بی رویه مجوز فست فودها/ تاثیر برگزاری نمایشگاه غذای محلی در فرهنگ سازی تغذیه سالمزهرا عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: در 2 سال گذشته و با همکاری کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشت استان ها و شهرستان های کشور، انواع غذاها و خوراک های محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان کالری، قند، چربی و نمک آنالیز شد و کتابی تحت عنوان خوراک های بومی ایران چاپ شد که در آن توصیه های کارشناسان تغذیه نیز ذکر شده است.

    وی برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگ سازی تغذیه سالم موثر دانست و گفت: یکی از اقداماتی که در کارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می شود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری کرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند.

    دلایل مصرف بالای فست فود در کشور

    مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم تر هستند و حاوی مقادیر کمتری از فاکتورهای خطر بیماری های غیرواگیر است.

    عبداللهی یکی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان کرد و افزود: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش است و اگر هدف از این کار، افزایش اشتغال است، باید جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و از طریق عرضه غذاهای ایرانی باشد.

    وی یادآور شد: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع کوکوها، کتلت ها و املت داریم که در مدت زمان کمی آماده می شود و می توانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و کالباس شوند.

    اخبار مرتبط

    نظرات



    آخرین اخبار