رفتن به بالا

سایت خبری تحلیلی شهرستان ساری

تعداد اخبار امروز : 2 خبر


  • شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • السبت ۵ شعبان ۱۴۳۹
  • 2018 Saturday 21 April
  • سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند.

    به گزارش عصرساری،سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك مي‌تواند به همراه نان به عنوان يك غذاي اصلي مقوي و لذيذ سرو ‌شود.

    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

    • جو پرك: 100 گرم، خيسانده
    • هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
    • كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
    • آب مرغ: 3 پيمانه
    • كره: 60 گرم
    • آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
    • شير: نيم ليتر
    • خامه: 100 ميلي‌ليتر
    • جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
    • نمك و فلفل: به ميزان لازم
     سوپ سفيد، پرطرفدارترين سوپ‌ مجلسی
    روش تهيه:

    1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

    2- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

    3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

    نکات آشپزی:

    1 – به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

    2 – به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.

    3 –  جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.

    4 – اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.

    اخبار مرتبط

    نظرات



    آخرین اخبار