امروز : یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۶/۰۴/۲۵ - ۱۱:۵۶ ذخیره فایل ارسال به دوستان
هشدار مدیرعامل شرکت غله به خانواده‌ها:

نان سفید سلامت فرزندان را به خطر می‌اندازد

نانی که سبوس گندم آن گرفته‌شده بزرگ‌ترین آسیب را به‌سلامتی جامعه به‌خصوص فرزندان می‌زند.

به گزارش عصرساري،سید محمد جعفری  بابیان این مطلب گفت: در جریان سبوس‌گیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته می‌شود که به سفیدی بیشتر نان می‌انجامد.

وی افزود: استفاده از نان‌های سفید بیماری‌های مختلفی ازجمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم‌خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را به وجود می‌آورد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانیدر خصوص مضرات استفاده از نان سفید عنوان کرد: در نان بدون سبوس فسفر، میزیم، سلیس و ویتامین E موجود نیست.

جعفری تصریح کرد: متأسفانه باوجود ضررهایی که نان سفید دارد اما به خاطر ظاهرش موردپسند و مقبولیت مصرف‌کننده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ با اشاره به نقش کلیدی رسانه ملی در فرهنگ‌سازی برای سلامت جسمی و روحی جامعه اظهار داشت: صداوسیما یک رسالت سنگین و مهمی جهت اطلاع بخشی مضرات مصرف نان سفید به مردم دارد چراکه یک مصرف‌کننده یا به مضرات نان سفید برای بدن بی‌توجه است و یا از آسیب‌هایی که به‌زودی به سراغ بدنشان خواهد آمد بی‌خبرند.

ارسال دیدگاه

دوره شهید اوینی
نشر خبر
تیتر امروز
سیمرغ ما
بلاغ
یتیم خانه
آشکده
خبرنگار