رفتن به بالا

سایت خبری تحلیلی شهرستان ساری

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶
  • الأحد ۴ جماد أول ۱۴۳۹
  • 2018 Sunday 21 January
  • نانی که سبوس گندم آن گرفته‌شده بزرگ‌ترین آسیب را به‌سلامتی جامعه به‌خصوص فرزندان می‌زند.

    به گزارش عصرساري،سید محمد جعفری  بابیان این مطلب گفت: در جریان سبوس‌گیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته می‌شود که به سفیدی بیشتر نان می‌انجامد.

    وی افزود: استفاده از نان‌های سفید بیماری‌های مختلفی ازجمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم‌خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را به وجود می‌آورد.

    مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانیدر خصوص مضرات استفاده از نان سفید عنوان کرد: در نان بدون سبوس فسفر، میزیم، سلیس و ویتامین E موجود نیست.

    جعفری تصریح کرد: متأسفانه باوجود ضررهایی که نان سفید دارد اما به خاطر ظاهرش موردپسند و مقبولیت مصرف‌کننده قرار می‌گیرد.

    مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 با اشاره به نقش کلیدی رسانه ملی در فرهنگ‌سازی برای سلامت جسمی و روحی جامعه اظهار داشت: صداوسیما یک رسالت سنگین و مهمی جهت اطلاع بخشی مضرات مصرف نان سفید به مردم دارد چراکه یک مصرف‌کننده یا به مضرات نان سفید برای بدن بی‌توجه است و یا از آسیب‌هایی که به‌زودی به سراغ بدنشان خواهد آمد بی‌خبرند.

    اخبار مرتبط

    نظرات



    آخرین اخبار