رفتن به بالا

سایت خبری تحلیلی شهرستان ساری

تعداد اخبار امروز : 1 خبر


  • پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۸
  • الخميس ۱۶ ربيع أول ۱۴۴۱
  • 2019 Thursday 14 November
  • یک کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه استفاده از ترشی ها فواید و مضرات زیادی دارد، گفت: بهتر است سالاد و سبزی جایگزین مصرف ترشی شود.

    به گزارش عصرساري، برلیانت بزرگمهر کارشناس تغذیه گفت : یکی از چاشنی هایی که در فصل سرما بر سر سفره های ما به وفوردیده می شود استفاده از انواع ترشی های خانگی و صنعتی است .

    وی با اشاره به اینکه بهتر است مردم،  ترشی های خانگی را جایگزین ترشی های صنعتی نمایند، افزود: ترشی های صنعتی به علت افزودنی های زیاد و نمک فراوان توصیه نمی شود.

    وی با اشاره به اینکه ، قرار گرفتن گل کلم و سبزیجات سبزی که حاوی ویتامین c  هستند در سرکه موجب می شود تا خواص این سبزیجات کاملا حفظ شود، افزود : بهتر است در هنگام طبخ ترشی ها آب آن را دور نریزیم چراکه به این وسیله مواد مغذی آن را  کاملا از دست می دهیم .

    بزرگمهر با تاکید براینکه استفاده از ترشی در افرادی که اضافه وزن دارند موجب پرخوری و افزایش اشتها می شود، اظهار داشت : مصرف ترشی موجب ترشح املاح صفراوی شده و هضم چربی با سرعت بیشتری انجام می شود، بنابراین می تواند جایگزین مناسبی باشد برای غذاهای پرکالری و افرادی که تصمیم به رژیم لاغری دارند .

    مسئول روابط عمومی انجمن تغذیه ایران با تاکید براینکه افرادی که مشکلات گوارشی دارند بهتر است کمتر از ترشی ها استفاده نمایند، بیان کرد: ترشی ها به علت دارا بودن نمک ، فلفل و سرکه می توانند موجب تشدید بیماری های دستگاه گوارش شوند .

    وی  در پایان با اشاره به اینکه ، برای داشتن تغذیه ای سالم بهتر است سالاد و سبزی را جایگزین ترشی ها کنیم ،خاطر نشان کرد: نحوه حرارت دادن سبزیجات هنگام طبخ ترشی ، قرارنگرفتن در معرض اکسیژن ، استفاده کم از نمک  و حذف جوش شیرین باید در تهیه ترشی های خانگی رعایت شود.

    منبع:سلامت آنلاین

    اخبار مرتبط

    نظرات



    آخرین اخبار