رفتن به بالا

سایت خبری تحلیلی شهرستان ساری

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸
  • الإثنين ۲۰ ربيع أول ۱۴۴۱
  • 2019 Monday 18 November
  • یک متخصص تغذیه گفت : برای به تاخیر انداختن سالمندی( به خصوص در بانوان) در مصرف روزانه خوراکی ها دقت بیشتری داشته باشید.

    به گزارش عصرساري، محمد حسین عزیزی متخصص علوم تغذیه؛ گفت: بیشتر خوراکی های مصرف روزانه ما حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ها ، املاح و غیره است که با رعایت نحوه خوردن آنها در طول زندگی از جوانی طولانی تری بهره مند می شویم.

    این متخصص تغذیه گفت: ویتامین D یکی از مقادیری است که در عدس، لبنیات، تخم مرغ ، ماهی ، گوشت یافت شده و از پیری زودرس به خصوص در بانوان جلوگیری می کند.
    وی با اشاره به اینکه بانوان در معرض کمبود کلسیم هستند یادآور شد: خوراکی های حاوی مقادیر زیادی کلسیم مانند لبنیات و گوشت که منبع اصلی این ماده است روزانه و هفتگی مصرف شود.
    عزیزی در ادامه بیان داشت: پروبیونیک های موجود در لبنیات مانند ماست، دوغ ، پنیر و مشتقات آن می توانند از بروز پیری زودرس به خصوص در بانوان پیشگیری کند.
    این متخصص تغذیه در ادامه اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی، روغن کلزا،و همچنین مغز گردو و روغن کنجد نیز می تواند به مدت طولانی فرد را جوان و شاداب نگه دارد.
    وی تاکید کرد: فیبر موجود در سبزیجات و میوه ها برای جلوگیری از یبوست به دلیل کم تحرکی در سالخوردگان بسیار مناسب است.
    عزیزی بیان کرد: املاح معدنی مانند منیزیم که کمک کننده به تنظیم قند و فشارخون هستند نیز از آن دسته خوراکی هایی است که در افزایش طول جوانی به اشخاص کمک می کند.

    اخبار مرتبط

    نظرات



    آخرین اخبار