رفتن به بالا

سایت خبری تحلیلی شهرستان ساری

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸
  • السبت ۱۶ ربيع ثاني ۱۴۴۱
  • 2019 Saturday 14 December
  • بهتر است دعا کنید که رستوران مورد علاقه‌تان هیچ وقت جزو بهترین‌های جهان معرفی نشود. از لحظه‌ای که این اتفاق بیافتد، ممکن است که دیگر هیچ وقت میز گیرتان نیاید.

    به گزارش عصرساري،در زیر برای رستورانهایی که جا گرفتن در آنها بسیار سخت است، آشنا می‌شوید:

    فرانکلین باربکیو 
    از زمانی که مجلۀ “Bon Appetit” باریکیوی این رستوران واقع در آستِن تگزاس را، بهترین باربکیوی آمریکا معرفی کرد، همیشه دم در اینجا صف است.

    فرانکلین باربکیو فقط ناهار می‌دهد و از 11 صبح باز می‌شود، و مشتریانش از 6 صبح دم در جمع می‌شوند. فرقی نمی‌کند کی بیایید، هر وقت بیایید حداقل باید چهار ساعت منتظر بمانید.

    صاحب رستوران می‌گوید: “مردم با خودشان صندلی و کلمن می‌آورند و در پارکینگ فوتبال بازی می‌کنند. مردم ورق می‌آورند بازی می‌کنند که سرگرم باشند.”

    روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه روزهای خلوت این رستوران هستند، اما حتی در آن روزها هم اینجا صف به نسبت طولانی دارد.

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    سوشی دای 
    بعید است که کتابچۀ راهنمایی دربارۀ توکیو پیدا کنید که در آن صبحانۀ سوشی ساعت پنج صبح در سوشی دای توصیه نشده باشد.

    این سوشی‌فروشی کوچک 12 صندلی در بازار ماهی‌فروشان تسوکیجی واقع شده و از تازه‌ترین مواد استفاده می‌کند و بخش اعظم محبوبیتش را هم مدیون همین موضوع است.

    کسانی که ساعت پنج صبح به طمع سوشی به اینجا می‌آیند، باید 4 ساعتی را برای خالی شدن میز منتظر بمانند. اما اگر کسی بخواهد کمتر منتظر بماند، باید سه صبح خود را به اینجا برساند.

    روزِز لاگژری 
    حتی پیش از آنکه مجلۀ “Bon Appetit” روزز لاگژری را به عنوان بهترن رستوران آمریکا انتخاب کند، مردم برای غذا خوردن در این رستوران، که امکان رزرو کردن میز در آن وجود ندارد، صف می‌کشیدند.

    این رستوران محبوب در واشنگتن از ساعت پنج باز میشود، اما از ساعت 3 بعد از ظهر جلوی آن صف است.

    کریستن کارسن، دستیار مدیر رستوران، می‌گوید: “روزهای شنبه شلوغترین روزهای ماست و به مهمانهایی که از پنج و نیم دم در می‌ایستند، می‌گوییم که احتمالاً 9 – 10 شب جا بهشان خواهد رسید.”

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    دیمن بائهرل 
    دیمن بائهرل، سرآشپزی خودساخته است که رستوران هم‌نام خود را در زیر زمین خانه‌اش راه انداخته و کسانی را که به رستورانش می‌آیند را مهمانان خود می‌داند.

    او به معنای واقعی کلمه، شرکت یک‌نفره راه انداخته است.

    وعده‌های غذایی بائهرل شامل 15 بخش می‌شود و خوردنشان می‌تواند تا 5 ساعت به طول بیانجامد. کسانی که در این رستوران تجربۀ غذا خوردن داشته‌اند، غذاهای اینجا را فرابشری توصیف می‌کنند.

    اگر دنبال رزرو میز هستید، متاسفانه امکانش وجود ندارد. بائهرل از آوریل 2014 رزرو قبول نمی‌کند. حتی با این وجود، میزهای آن تا سال 2025 کاملاً رزرو شده است.

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    اِل سلار دی کان روکا 
    وقتی که اِل سلار دی کان روکا توسط مجلۀ “سان پلگرینو” به عنوان بهترین رستوران جهان انتخاب شد، رزروهای این رستوران سر به فلک کشید.

    از آن زمان تنها از طریق آنلاین آن هم در نیمه‌ شب به وقت اسپانیا، آن هم اول هر ماه، آن هم از 11 ماه جلوتر، رزرو امکانپذیر است.

    ظرفیتهای خالی در عرض چند دقیقه پر می‌شود و کسانی که تایپشان سریع است و اینترنتشان پرسرعت، می‌توانند امیدوار باشند.

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    رزرو این رستورانها از قبول شدن در هاروارد سخت‌تر است

    اخبار مرتبط

    نظرات



    آخرین اخبار