رفتن به بالا

سایت خبری تحلیلی شهرستان ساری

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • جمعه ۲۳ آذر ۱۳۹۸
  • الجمعة ۱۵ ربيع ثاني ۱۴۴۱
  • 2019 Friday 13 December
  • ذرت‬ دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد.

    به گزارش عصرساري، ذرت‬ دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد.

    بنابراین برای تهیه ‫‏نان ذرت‬ ، ‫‏آرد‬ آن را با آرد سایر ‫‏غلات‬ مخلوط می كنند . ذرت از نظر ‫‏طب‬ قدیم ایران سرد و خشك است .سایر خواص آن عبارتند از :

    1-پماد ذرت خشك كننده ‫‏زخم‬ ها می باشد .

    2-ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از ‫سرطان‬ است.

    3-استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی ‫دندان‬ جلوگیری می كند .

    4-روغن ذرت ‫‏كلسترول‬ خون را پائین می آورد .

    5-روغن ذرت برای درمان ‫‏اگزما‬ و بیماری های ‫‏پوستی‬ مفید است.

    اخبار مرتبط

    نظرات



    آخرین اخبار